• Bestel hier ook professionele producten voor het haar!
  • Levering 2 a 3 werkdagen
  • Van 16 juli tot en met 9 augustus zijn wij gesloten ivm vakantie
Home » NIEUWS » Workshops

Workshop vlechten:

​Bij JK Creative kan je ook workshops volgen om te leren vlechten. Er zijn 2 mogelijkheden: een workshop om de basis te leren en een workshop voor gevorderden.

Hou je van vlechten en wil je het graag leren of de technieken verder uitbreiden? Dan is een workshop echt iets voor jou! Je kunt eindeloos varieren als je de technieken eenmaal beheerst. Met een workshop werk ik in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en aan het eind van de workshop ook kan vlechten. Het advies is om daarna te blijven vlechten zodat het steeds makkelijker gaat en dan ook steeds leuker gaat worden om zelf nieuwe creaties te bedenken.
                                       


Workshop: "basis vlechttechnieken" 

We behandelen verschillende basistechnieken van de inside vlecht, outside vlecht, (inside)vissengraat en schuifvlechten. Deze workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 8 personen.

 

Workshop: "vlechten voor gevorderden"

Tijdens deze workshop gaan we wat dieper in op de vlechttechnieken en op welke manieren je deze kan toepassen. O.a. gaan we aan de slag met de watervalvlecht, haarbandvlecht, diagonaal invlechten op verschillende manieren, vlechten met lint, hartjes maken en bijbehorende tips en tricks. Deze workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 8 personen.


De kosten van een workshop bedragen 23,00 euro p.p. (kan contant/ per pin worden voldaan)
De prijs is inclusief het gebruik van een oefenhoofd, kammen, elastiekjes enz. Alle benodigdheden voor de workshop zijn in bruikleen.
Duur v.d. workshop is max. 2,5 uur en de locatie is in Purmerland (Gemeente Landsmeer)
Zelf een model meenemen mag natuurlijk ook, maar bedenk wel dat het model zo'n 2,5 uur moet stilzitten.
Drankjes worden verzorgd tijdens de workshop.

De data waarop de workshops staan ingepland komen onderaan deze pagina te staan en op de Facebookpagina van JK Creative (als je deze liked, krijg je vanzelf bericht als er weer nieuwe workshops gepland staan)
Voor het aanmelden van een workshop kun je reageren via Facebook of een bericht via de contactpagina / website sturen.

Workshop op locatie:

Het is ook mogelijk een workshop bij je thuis te verzorgen, mail mij een aantal geschikte dagen door en dan plannen we een moment voor een leuke workshop bij jou. Prijzen binnen de gemeente Purmerend/Landsmeer zijn 25,50 euro p.p.
Voor een workshop op een locatie daarbuiten komen de kosten op 30,00 p.p.