Home » Online afspraak maken

Online afspraak maken

Rating: 5 sterren
7 stemmen

Indien u dat wenst, dragen wij een mondkapje. 


Denise, Zelfstandig ondernemer

Dienst Schoonheidsspecialist & Visagiste

 

Over Denise Nadat ik mijn opleiding had afgerond als all-round schoonheidsspecialiste heb ik nog een opleiding all-round visagiste gedaan. Inmiddels ben ik vele mooie en leerzame cursussen, trainingen, workshops, opdrachten, behandelingen en bruidjes verder en bestaat mijn bedrijf 'Beautysalon Denise' al meer dan 15 jaar. Elke klant heeft eigen wensen. Elke huid en dus elke behandeling is uniek en ik wil ervoor zorgen dat elke klant weer ontspannen en tevreden naar huis gaat. Wat een prachtig vak en wat een mogelijkheden... Bekijk hier mijn website via https://www.beautysalondenise.com 06-13608765 Locatie Houtsniplaan 4 1121 VT LandsmeerSale!

ANTI KLIT MET VERZORGING

€ 19,50 € 16,00
Sale!

ANTI KLIT MET VERZORGING

€ 19,50 € 16,00

DETANGLE PRIMER Inimitable style haircompany 

Na het douche ook altijd moeite om door het haar te komen? Met deze anti klit zul je met prezier jouw haar uitkammen! Ook zit hier een extreem goede voeding in en een onweerstaanbare geur.

VERBETERT DE COMBATIBILITEIT EN DE HAARSTRUCTUUR

Zeer ontvlechtende en disciplinerende vloeistof. Dankzij een mix van kruidenoliën (amandel, avocado, soja, katoen, olijven) en cacao en mangoboter, ontwart het de meest onhandelbare haarbossen en vergemakkelijkt het kammen en voedt het haar diepgaand. De aanwezigheid van luminescines geeft ook dof en dof haar een natuurlijke glans. Ideaal voor kroeshaar en verwarde haren.

Niet geschikt voor vet haar!

EFFECTIEVE COMPONENTEN Luminescine, SymOleo® vita7